Lidas lansează programul Management Trainee

 

Lidas România, cu sediul în Mineri, judeţul Tulcea, lansează programul Management Trainee dedicat proaspeţilor absolvenţi care au 2-3 ani experienţă de lucru, prin care se doreşte dezvoltarea în cadrul companiei a tinerelor talente.

Compania se află în plin proces de dezvoltare, urmând ca până la finalul anului să deschidă cea de-a doua fabrică. Situată în Cataloi, judeţul Tulcea, va fi una dintre cele mai mari de acest profil din sud-estul Europei şi unică din punct de vedere automatizări şi tehnologie în România şi în Europa, ocupând o suprafaţă totală de 154.000 mp. Acest fapt implică dezvoltarea echipelor, de la producţie, livrare până la poziţii administrative şi manageriale, Lidas România ajungând la un număr estimat de 500 de angajaţi.

Prin dezvoltarea proiectului Management Trainee se oferă şansa tinerilor absolvenţi să evolueze profesional într-o companie de standarde europene, având acces la resurse de învăţare şi oportunităţi reale de promovare.

În program pot aplica candidaţi indiferent de domeniul lor de specializare, dar care sunt dornici să îşi dezvolte abilităţile şi să aducă un aport real într-o companie cum este Lidas. Printre ariile de specializare posibile în cadrul companiei se regăsesc achiziţii, producţie, vânzări, cercetare-dezvoltare, calitate, IT.

Fiecare participant va beneficia de un plan de dezvoltare individualizat care va avea ca scop dezvoltarea profesională şi personală, în roluri din ce în ce mai provocatoare în cadrul Lidas, până la poziţie de manager. Vor lucra la dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă, proiectarea indicatorilor de performanţă, dezvoltarea abilităţilor de management şi comunicare.

Dezvoltarea companiei, din 1993 până astăzi, a vizat atât diversificarea produselor oferite şi acoperirea naţională din punct de vedere distribuţie, cât şi creşterea numărului de angajaţi, Lidas România plasându-se pe lista cu top angajatori din judeţul Tulcea. Printre beneficiile oferite de companie se află bonurile de masă, bonusuri în funcţie de performanţă şi oportunităţi reale de promovare.

Programul de Management Trainee vine în susţinerea planului de dezvoltare al companiei şi al comunităţii locale, fiind o oportunitate unică pentru tinerii din judeţul Tulcea de a se alătura unui proiect a cărui amploare va fi recunoscută la nivel european.

ÎNSCRIEREA ÎN PROGRAM

Tinerii interesaţi să aplice în program sunt aşteptaţi să trimită CV-ul la adresa de e-mail hr@lidas.ro împreună cu o scurtă descriere a ceea ce îi pasionează, domeniul în care sunt interesaţi să evolueze profesional şi, cel mai important, care este super-puterea lor.

Tags: No tags

Comments are closed.