Inginer/tehnician în industria alimentară

Cerinţe post

  • Studii superioare de specialitate;

  • Cunoştinţe privind standardele de calitate din industria alimentară;

  • Cunoştinţe pachet MS Office;

  • Gândire analitică, orientată spre identificarea de soluţii şi spre obţinerea de rezultate;

  • Abilități de colaborare, comunicare, prezentare și prioritizare.

Responsabilităţi post

  • Organizează activităţile de producţie;

  • Urmăreşte realizarea producţiei, utilizarea optimă a forţei de muncă, respectarea consumurilor specifice normale şi a capacităţii de producţie;

  • Se preocupă de îmbunătăţirea procesului de producţie, amplasare şi folosire eficientă a utilajelor pentru obţinerea unor produse de calitate superioară;

  • Organizează şi controlează respectarea normativelor sanitar-veterinare cerute de procesul de producţie;

  • Asigură respectarea cerinţelor din standardele de referinţă: Calitate, Siguranţa alimentului, Mediu, Sanatatea şi securitatea ocupaţională şi a procedurilor documentate aplicabile în producţie;

  • Iniţiază şi conduce acţiuni preventive în activitatea de producţie pentru a preveni apariţia neconformităţilor.

Aplică acum

Click or drag a file to this area to upload.