Paini Lidas

O tradiţie pentru o familie, un beneficiu pentru comunitate

Povestea Lidas a început în 1993, de la o moară în Mineri, judeţul Tulcea. De atunci, afacerea noastră de familie a evoluat, iar astăzi suntem printre cei mai mari producători de panificaţie din România.

Produsele noastre sunt fabricate după reţete proprii, iar calitatea lor este confirmată în timp de clienţii Lidas. Investim pasiune în tot ceea ce facem, cu focus constant pe inovaţie.

Misiune noastră

Misiunea noastră este să oferim produse de panificaţie şi patiserie la cele mai înalte standarde europene, având mereu grijă pentru ingredientele alese. Inovăm, testăm iar apoi livrăm calitate clienţilor noştri.

Valorile companiei

Valorile care stau la baza activităţii noastre zilnice sunt TRADIŢIE, CALITATE şi INOVAŢIE. Pentru a excela în domeniul nostru nu este suficient să ai produse bune, este nevoie să oferi clienţilor tăi noi reţete care să ajute la cresterea afacerii lor.

Povestea noastră

Paini

Începutul Lidas

În 1993 ia naştere afacerea noastră de familie, în Mineri, judeţul Tulcea. Am pornit de la o moară cu o capacitate de producţie de 15 tone pe zi. 

1993

Grau

1995

Creşterea afacerii

La doi ani de la înfiinţatea afacerii am construit prima brutărie, urmând să creştem capacitatea ei de producţie trimestrial, în urma cererii tot mai mari pentru produsele noastre. În 2001 am construit o bază de recepţie cereale.

Fabrica Mineri

Prima noastră fabrică

În 2007 am construit prima noastră fabrică, la standarde europene. A urmat modernizarea facilităţii, extinderea liniilor de producţie, iar în 2012 realizam primele produse de panificaţie congelată.

2007

chifle (1)

2012

Coacem primele produse de panificaţie congelată

În 2012 am realizat primele produse de panificaţie congelată în fabrica noastră din Mineri.

Milestone 2022

Expunere internaţională

Anul 2022 a adus pentru compania noastră expunere internaţională prin participarea la SIAL Paris şi la OPEX Amsterdam. În acelaşi an ne-a fost acordat premiul Romania Best Managed Companies.

2022

Fabrica Cataloi

2023

Construim viitorul

Anul 2023 va veni cu deschiderea celei de-a doua fabrici Lidas, complet automatizată şi una dintre cele mai ample facilităţi de producţie din Europa.

Înalte standarde de calitate

Produsele noastre sunt fabricate cu multă grijă, respectând standardele ISO, HCCP, IFS, precum şi un sistem intern riguros. Acest lucru ne-a permis participarea la diferite licitaţii organizate de instituţiile de stat, precum şi obţinerea de finanţări UE.