Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

INCUBATOR DE AFACERI ÎN SECTORUL CONSTRUCȚIILOR – LIDAS – TULCEA

Cu sprijinul Programului Operațional Regional 2014-2020, Lidas inaugurează incubatorul de afaceri în sectorul construcțiilor destinat promovării spiritului antreprenorial prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și încurajarea creării de întreprinderi în zona ITI – Delta Dunării.

Programul este dedicat antreprenorilor din sectorul construcțiilor (coduri CAEN 4.1, 4.2., 4.3.) dar și specialiștilor din acest domeniu care doresc să își înființeze societăți, eligibili pentru a beneficia de facilitățile incubatorului.

Candidații admiși vor beneficia de un program avansat pentru dezvoltarea de la idee de afaceri la un business sustenabil, incluzând suport material și suport educațional, o gamă complexă de servicii profesionale destinate acelor IMM-urilor axate pe idei antreprenoriale fezabile în sectorul construcțiilor, cu finalitatea  dezvoltării / creării unor afaceri independente în sectorul privat în zona ITI – Delta Dunării.

Programul include perioada de pre-incubare, perioada principală de dezvoltare asistată cu durata de 3 ani, precum și sprijinul post-incubare.

Printre facilitățile oferite sunt:

  • acces avantajos la o bază extinsă de utilaje și mijloace tehnice de înaltă performanță adecvate pentru realizarea de lucrări de construcții diverse și complexe;
  • programe de formare antreprenorială sub îndrumarea unor consultanți de afaceri de renume la nivel internațional și național;
  • consultanță managerială;
  • asistență în accesarea de fonduri;
  • asistență pentru internaționalizarea IMM-urilor;
  • facilități de sprijin funcțional: spații de birouri complet dotate și spații tehnice situate în incinta fabricii Lidas din Cataloi; servicii administrative, etc.

Depunerea candidaturii pentru înscrierea în program se poate face până pe 25.10.2023 prin completarea formularului pe care îl găsiți în josul paginii. Informații suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon 0740196964 sau la adresa de e-mail incubator@lidas.ro.

Criterii de eligibilitate:

  1. Firma să aibă maxim 3 ani de la înfiinţare;
  2. Sediul social să fie în zona ITI Delta Dunării (https://www.itideltadunarii.com/adi-iti-delta-dunarii/membri/Membri)
  3. Să fie în sectorul construcţiilor (cod CAEN 4.1; 4.2; 4.3)

Despre organizator

INCUBATORUL DE AFACERI ÎN SECTORUL CONSTRUCȚIILOR ÎN ZONA ITI DELTA DUNĂRII a fost dezvoltat cu sprijinul Programului Operațional Regional 2014-2020 de către întreprinderea locală Lidas SRL, deținătoare a titlului BEST MANAGED COMPANIES ROMANIA 2022 ca recunoaștere a eforturilor susținute de îmbunătățire a managementului organizațional și a mediul de afaceri local. Acest proiect este coordonat alături de consultanții de înaltă calificare ce însoțesc Lidas în efortul de transformare organizațională și pentru crearea unei culturi de excelență organizațională.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Programului Operațional Regional 2014-2020, contract nr. 4990, cu data de începere a perioadei de implementare la 01.11.2019 şi data de finalizare a perioadei de implementare la 31.12.2023, având COD SMIS 124882.

O mulţime de facilităţi pentru afacerea ta.

Ai o afacere în construcţii sau vrei să îţi înfiinţezi o firmă în domeniu? Vino în programul nostru Incubatorul de Afaceri şi du ideea ta la un alt nivel!

Oferim suport de la spații de birouri complet dotate și spații tehnice, servicii administrative, asistență în accesarea de fonduri, până la acces avantajos la o bază extinsă de utilaje și mijloace tehnice de înaltă performanță adecvate pentru realizarea de lucrări de construcții diverse și complexe.

Depunerea candidaturii pentru înscrierea în program a fost extinsă până la data de 31.10.2023.

Dacă eşti interesat să aplici în proiect, completează formularul de mai jos.

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0740196964 sau direct la sediul nostru din localitatea Mineri, strada Brăilei, nr. 28.

Înscrie afacerea ta

Optional - Completați dacă este cazul.
Optional - Completați dacă este cazul.
Ce ați dori sa dezvoltați ca servicii.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020